VSA tl

Bent u op zoek naar een voorschakelapparaat dat niet teveel kost maar wel perfect werkt? Dan bent u nu op de juiste site aangekomen. Bij ons vindt u namelijk een VSA voor TL en andere soorten lampen van het merk Osram. Dit is op het gebied van verlichting een van de absolute topmerken. We raden u dan ook aan om eens in ons assortiment een kijkje te nemen als u TL met VSA wilt gaan besturen. Het grote voordeel van een voorschakelapparaat is namelijk niet zozeer dat u hiermee eenvoudig een TL buis kunt bedienen, maar vooral ook dat u ermee bespaart op uw energiekosten. Het VSA regelt namelijk hoeveel stroom er aan de TL buis wordt gegeven.

VSA TL buis

Hoe werkt een VSA nou eigenlijk? Het is heel eenvoudig. U sluit de lampen op de VSA aan. Dit apparaatje gaat nu kijken hoeveel stroom er nodig is. Als u een TL buis aanzet, dan geeft de VSA de TL buis meer stroom, omdat deze dan meer verbruikt. Is de TL echter aan en geeft hij gewoon licht, dan heeft hij ook minder stroom nodig. Het voorschakelapparaat regelt dit dan allemaal. Op deze manier zal uw lamp op de langere termijn veel minder stroom gaan verbruiken. Zodoende bespaart u niet alleen maar op de stroomkosten, maar zal de lamp ook een stuk langer meegaan. Dat is nog eens een effectieve manier van kostenbesparing!

TL met VSA besturen

Zo'n VSA voor TL buis en andere soorten verlichting koopt u bij LEDbuisdiscounter. We raden u dan ook aan om eens in ons assortiment te kijken wat hier nog allemaal voor andere producten te vinden zijn. We hebben een zeer compleet assortiment producten op het gebied van LED verlichting. Dit bieden we u tegen de scherpst mogelijke prijzen aan. Toch doet dit niks af aan de kwaliteit. We verkopen deze producten namelijk van het bekende merk Osram, dat de best mogelijke lampen en andere producten produceert. Als u bij ons een bestelling maakt en deze voor 13.00 uur afrondt, dan zorgen wij ervoor dat uw VSA al de volgende werkdag bij u in huis is.

© 2016 - 2021 ledbuisdiscounter.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel