Led tl buis van Osram voor maar €5,00

Ledbuisdiscounter.nl is de meest voordelige leverancier van led tl buizen.
Bij de aanschaf van een led tl buis word vaak als eerste gekeken naar de prijs. Dat is ook logisch want het is vaak een flinke investering omdat er in een plafond vele led tl buizen geplaatst moeten worden. Een chinees alternatief ligt dan voor de hand als goedkoopste oplossing. De ervaring leert echter dat er door de kwaliteit van de Chinese led tl buizen vaak sprake is van uitval of korte levensduur. Topmerken zoals Osram of Philips zijn tot wel drie maal duurder. Wij van ledbuisdiscounter doen dit net even anders, een topmerk zoals Osram maar dan voor een prijs van een Chinees alternatief!

Snel besparen op energie met behulp van led tl buizen

Door het lagere wattage van een led tl buis t.o.v. een reguliere tl buis ontstaat er een besparing op de energiekosten. Deze kan oplopen van 5 tot wel 8 euro per buis per jaar op basis van 40 branduren per week. Door de lage aanschafprijs die ledbuisdiscounter.nl aanbied word er al in het eerste jaar de gehele aanschafprijs terug verdiend.  Daarnaast gaat een led tl buis ruim 30.000 branduren mee. Deze branduren komen overeen met maar liefst 14 jaar gebruik op basis van 40 branduren per week. Eenmalig aanschaffen en daarna de komende 14 jaar besparen, wie wil dat nou niet.

Snelle levering uit eigen voorraad

Al onze led tl buizen worden geleverd uit eigen voorraad zolang deze op onze webshop als beschikbaar staan. Check dus snel of uw buis nog in voorraad is en mis de aanbieding niet.

© 2016 - 2021 ledbuisdiscounter.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel