E27 fitting

De grote fitting: E27 lampfitting De e27 fitting is een van de meest voorkomende lampfittingen in Nederland, beter bekend als de ‘grote fitting’. Een E27 fitting is een draaibare fitting van 27mm welke zich vastschroeft in de lampvoet. Ledbuisdiscounter.nl bied verschillende LED of gloeilampen aan met de fitting E27.

E27 Lampfitting in LED of toch liever de ouderwetse gloeilamp?

De gloeilamp zoals wij deze allemaal kennen is verleden tijd aan het worden. Een 10Watt LED lamp levert namelijk net zoveel licht als een 75 Watt gloeilamp. Dat is dus een behoorlijke besparing aan energie. Toch is de ouderwetse gloeilamp nog erg populair, sfeervol is die wel! Ledbuisdiscounter heeft nog een laatste voorraad van Osram 100Watt gloeilampen met de Fitting E27. Het is wel zo dat gloeilampen altijd dimbaar zijn, bij LED is dat niet het geval. Enkele modellen in LED zijn wel dimbaar, dit staat dan duidelijk in de beschrijving vermeld. Gloeilampen produceren daarentegen ook warmte en bij LED is dat niet het geval. Let daarom wel altijd op als u een gloeilamp gaat vervangen dat deze afgekoeld is voordat u deze uit de E27 fitting probeert los te schroeven.

Levering uit eigen voorraad.

Al onze gloei en LED lampen met E27 fitting hebben wij ons ons magazijn op voorraad. Deze kunt u afhalen of wij kunnen uw bestelling gemakkelijk toesturen via PostNL. Op uw lamp staat het aantal watt vermeldt, dit kunt u als referentie nemen voor de sterkte van uw lichtbron om uw keuze bij het bestellen te vergemakkelijken.

© 2016 - 2021 ledbuisdiscounter.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel